Treniņnometņu mērķi un uzdevumi

Treniņnometnes Kidshockey.lv ir pirmie soļi lielā sporta pasaulē un pamats pašapziņai un iecerētajiem mērķiem.

Sporta treniņnometnes nepieciešamas, lai bērns varētu sevi pilnībā veltīt sportam.

Tam arī ir nepieciešamas šādas nometnes, kurās jaunie sportisti var pievērst uzmanību treniņu procesam, disciplīnai un patstāvībai.

Kidshockey.lv organizē šādas nometnes bērniem trīs reizes gadā – vasarā, rudenī un ziemā. Galvenokārt, kad bērniem skolā ir brīvlaiks.

Kidshockey.lv treniņnometnes ir liels ieguldījums bērna attīstībā īsā laika periodā. Treniņu biežumu izstrādā treneris. Tas notiek individuāli katrai bērnu grupai, ņemot vērā bērnu vecumu un spēlētāja sagatavotību.

KAD IR PIENĀCIS LAIKS BRAUKT UZ KIDSHOCKEY TRENIŅNOMETNI?

Pavisam nav svarīgi, vai Jūs esat jauniņais vai sportists ar pieredzi, šādas treniņnometnes palīdzēs jeb kurā gadījumā.

Mēs piedāvājam Jums komandu ar pieredzējušiem treneriem un ekskluzīvas spēlētāju meistarklases Jauniešu hokeja līgas un KHL līmenī.

Hokejistam, kurš vēlas sasniegt augstus rezultātus, jāsaprot, ka rezultāts tiek sasniegts trenējoties aktīvi un regulāri. Tādu treniņprocesu varam piedāvāt Kidshockey.lv hokeja nometnē.

Mūsu treniņnometne ir pārdomāts vingrinājumu un treniņu kurss, kura mērķis ir attīstīt raksturu, noslīpēt prasmes, apgūt jaunas tehnikas, kas rezultātā dos priekšrocības pār citiem spēlētājiem.

Fizisko formu atbalsta sabalansēts treniņu, uztura un atpūtas režīms, kas, protams, ietekmē jaunā sportista sasniegumus. Šis ir viens no Kidshockey.lv veiksmes noslēpumiem!

Kidshockey.lv treniņnometne ir ne tikai treniņu process, bet arī interesanti un izklaidējoši pasākumi (galda tenisa mini turnīri, pludmales volejbols, galda spēles, diena Rīgas jūrmalā)

Mūsu nometne ar īpašo Kidshockey.lv programmu ir lieliska iespēja spert soli uz priekšu bērna meistarībā, zināšanās un spējās.